Beweegtuinen vrij toegankelijk!

In de gemeente Oude IJsselstreek liggen 4 beweegtuinen, die vrij toegankelijk zijn voor alle inwoners. Zin om te bewegen? U bepaalt zelf hoe lang u welke instrumenten gebruikt. U bent van harte welkom op de volgende locaties:

  • Terborg: bij locatie Azora Antonia (Industrieweg 115, Terborg)
  • Ulft: bij Azora Debbeshoek (Kempermanstraat 1, Ulft)
  • Silvolde: bij locatie Azora Schuylenburg (Laan van Schuylenburch 10, Silvolde)
  • Varsseveld: Emmastraat

Liever begeleiding?

Wil u liever sporten met begeleiding? Dan kunt u deelnemen aan de beweegtuinlessen. De Buurtsportcoaches en/of medewerkers en vrijwilligers van Azora verzorgen beweegtuinlessen in Ulft, Terborg en Silvolde. Deze lessen zijn met name gericht op ouderen, waarbij 45 minuten onder professionele begeleiding bewogen wordt. Tijdens de beweeglessen wordt er gewerkt aan kracht, uithoudingsvermogen, balans en mobiliteit. Naast dat we ons richten op het lichaam, is ook het sociale aspect erg belangrijk. Wij drinken altijd gezamenlijk na de les een kopje koffie met alle deelnemers.

Meer activiteiten

Meer activiteiten treft u aan in het Max Vitaal boekje. Dit boekje staat vol met sportieve en creatieve activiteiten die worden aangeboden door aanbieders uit deĀ  gemeente Oude IJsselstreek. Wil je ook een gratis boekje ontvangen? Stuur dan stuur een mailtje naar buurtsport@helpgewoon.nl of bel Dennis op 06-12408220. Of kijk voor het online overzicht op www.actiefinoudeijsselstreek.nl.